maanantai 15. elokuuta 2011

Comfort blanket to Friend

At spring I heard that one of my stitching friends had big problems with her back and she had to take long sick-leave. I felt so sorry for her and started talking with couple of fellow stitchers how could we cheer her up. It didn't took long to organize group of Finnish stitchers who did owl piece and one of us then sow it together. Recipient is big fan of owls and she liked it! (I can tell this as a fact as I visited her personally to give this piece to her!)

Thank you for all participants, I really enjoy seeing something done by all of you!
red owl at top is mine :)


Keväällä sain kuulla että hyvä ystävämme Kirsi on joutunut pitkälle sairaslomalle selkänsä takia. Tuntui kurjalta tietää, että toinen joutui olemaan pitkään kipujensa kanssa ja halusimme naisten kanssa piristää Kirsiä jollakin tavalla. Minnan kanssa juteltiin ja siitä se idea sitten lähti...Ressu lupasi ystävällisesti kasata peiton ja minä kiikutin sen uudelle omistajalleen. Meitä oli lähemmäs 20 naista pistelemässä Kirsin suosikkieläimiä, pöllöjä, peiton palasiin ja kyllä siitä tulikin upea!

Ihanaa oli myös kun pystyin viemään sen henkilökohtaisesti perille, vaikka vähän täytyikin juksata, ettei toinen käynyt epäilemään mitään ;) Esikoinen nautti reissusta myös paljon, Kirsin tytär piti neidille seuraa ja hän sai ihailla isomman tytön nukkekotia, trampoliinia ja leikkimökkiä!

2 kommenttia:

Jane kirjoitti...

What a lovely idea and so nice that fellow stitchers helped out xxx

Dani - tkdchick kirjoitti...

What an awesome gift!! So thoughtful and she sure knows how much you guys care!