keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Birthdayswap - SynttärivaihtoI made this Rose Sampler pillow from LHN to Mari as years first birthdayswap. Among the pillow I sent LHN's Thread Gatherer Special edition chart/floss pack, scissors and little crocheted piece...Nyt se on sitten synttärivaihto startattu. Ompelin Marille tyynyn LHN:nän Rose Samplerista. Täytyy kyllä sanoa, että tuli hyvännäköinen! Tämä oli ensimmäinen kerta vuosiin kun koneella ompelin, eikä traumoja syntynyt...Erityisesti tykkään tuosta nauhasta, se on jotenkin mukavan rouhea!

10 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis kokonaisuus !

♥ Sari ♥ kirjoitti...

I-H-A-N-A tyyny! :) :) :)

Sari kirjoitti...

Todella todella kaunis. Ja tuo nauha tosiaan on upea tuossa.

Lumiruusu kirjoitti...

Aivan mahtava viimeistely,
todella onnistunut..
ja tuo ruusu-malli on niin kaunis ihan
parhaimpia ruusu-malleja mitä on..

Tricia kirjoitti...

What lovely stitching!! And Tinkerbell is adorable. I'm sure your daughter loved her. Did you decide about the DMC floss? Just wondered as there was another gal interested, too. I'm adding you to my Google Reader so I can follow your progress!

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Ihailinkin tätä jo Marin blogissa: upeasti onnistunut kokonaisuus, ihanasti viimeisteltykin. Tykkään kanssa tuosta nauhasta, se tekee tyynystä ihan spesiaalin!

Mari kirjoitti...

Kiitos :). Tyyny on niin kaunis, hempeä ja rouhea samassa on niiiiin mun juttu. Ihana se pikkuinen liinakin, ihana kun olet senkin tehnyt, arvostan sitä tosi paljon.

Maajo kirjoitti...

Upea tyyny! :)

Sharyn kirjoitti...

What a beautiful Rose Pillow! I enjoyed looking at your blog too!

Sharyn :-)

Nina kirjoitti...

Wonderful pillow, I like how you finished it :)