tiistai 25. tammikuuta 2011

Wondering - Voi sun elämän päättämättömyys

First of all, thank you for compliments to previous post. Heart was freebie from Gazette94, and floss was DMC's variegated 121.

Kiitoksia sydämen saaneista kehuista, sitä oli kyllä ilo pistellä. Malli on ilmaismalli Gazett94:sen sivuilta ja lanka on ihan perusvalmistajan, eli DMC:n pätkärääkättyä sinistä, sävy 121. Tämä Lumiruusullekin tiedoksi, sillä en saanut jätettyä hänen blogiinsa ollenkaan kommenttia :) Haluaisin sanoa, että blackwork tekniikka on ihan helppoa, teen sitä yleensä perinteisen karjalaisen etupistokirjonnan tekniikalla, eli mennään linja yhteen suuntaan ja sitten takaisin, näin molemmat puolet ovat saman näköisiä. Tällä piti tosin mennä kiemura kerrallaan, sillä olisi muuten näyttänyt hassulta vaihteleva värisellä langalla.
picture from CCN's yahoo group

And now that wondering part. I have bought two first parts to glorious cakes from CCN, but can't decide how I am doing them. First I though that I stitch them all in one piece, then I thought that I do 6 singles and now I am thinking about 2 pieces with 3 cakes each. It seems that I can't ever start because I can't decide. HELP, comments and advices are very welcome!

Mutta siihen ongelmaan, tilasin itselleni CCN:nän ihanan Strawberry shortcaken ja nyt myös Blueberryn, mutta minuun on iskenyt akuutti jahkaus. Meinasin ekana pistellä kaikki samalla, sitten kaikki erikseen ja nyt taas kaksi kolmen sarjaa. Tämä ei nyt vain etene ajatusta pidemmälle. Apua ja mielipiteitä, ehkä jopa perusteluja kaivataan :)

5 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

No on ihana malli tämäkin; jos minä tekisin, tekisin erikseen, mutta makuasia. (Näistä tulisi varmaan aika jännä joku tilkkujuttu...)

♥ Sari ♥ kirjoitti...

Kaikiklla tavoilla tulee varmasti nättejä. :)

Vinkkinä sanoisin, että jos teet kaikki samalle kankaalle, niin odota sen verran, että sinulla on kaikki paketit kotona. Silloin pystyt paremmin vertaamaan lankojen värejä kankaan väriin.

Terveisin nimim. pistelin just suunnittelijan (CCN) suosittelemalle kankaalle ja tismalleen paketeissa olleilla langoilla, ja lopputulos tämä:
http://tinyurl.com/632auuv

Katri kirjoitti...

Hmm, noista voisi saada mukavasti kaksi "bellpullia", kolme mallia kumpaankin alekkain... Toiseen vaaleammat mallit, toiseen tummemmat :-)

Tuo Outin tilkkuideakin on kiva.

Maureen kirjoitti...

I think they would like nice individually but most importantly why is there no chocolate cake! That is the best cake there is..

Ulla kirjoitti...

Minäkin odottelisin kaikki mallit ennen kuin valitsisin kankaan, siis jos meinaat samalle kankaalle kaikki tehdä. Minä tekisin nuo ehkä kolmen sarjoissa ja niin että kolme on aina rinnakkain ja kehystyttäisin ne tauluiksi.