maanantai 31. tammikuuta 2011

Messuvaihto - trade show exchangeOtin osaa Kirsin järjestämään messuvaihtoon, jonka ideana oli tehdä jotain pisteltyä vaihtoparille ja työssä piti käyttää jotain messuilta ostettua sekä kirjoittaa perinteinen kirje parilleen kertoillen messutunnelmista yms. Torstaina sitten kilahti luukusta kirje, että tervemenoa postille noutamaan pakettia. (Oikeastaan tuli parikin pakettia samaan aikaan, ihanaa!) ja minä sitten kiltisti pääsin perjantaina hakumatkalle.

Kuva on kyllä suorassa, mutta bloggeri tahtoo kääntää, pahoittelut.

Minä sain vaihtoni Maijalta, rouva Lumivalkolta ja hän oli tehnyt aivan ihanan neulatyynyn minulle. Pistely on Jardin Priveen "Fleurs de juin" ja se on pistelty ihanalla pellavanauhalle ja taustakangas on kauniin ruusuinen. Sama ruusuteema jatkui myös kirjepaperissa!

Paketti oli teipattu aivan liian hyvin malttamattomalle ja paketin sisältä löytyi vielä ihana pinkki rasia varustettuna kahden pikku ballerinan kuvilla, ihan kuin omat höpönassukkani! Kiitos Maija kauniista neulatyynystä ja Kirsi ihanasta vaihdosta!

I took part to Finnish Trade show exchange, you needed to stitch something to your partner and use something bought from trade show to it. I got this lovely needle cushion from Maija and I love it. Chart is Jardin Prive's Fleurs de juin. Thank you Maija for pillow and Kirsi for organazing this exchange!

Sorry for the picture, it is "right" way but blogger wants tho show it like this!

9 kommenttia:

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Lato tuli onnellisesti perille, kiitos :).

Sait suloisen vaihdon, ja tuo pikkuruinen biscornu on kanssa hauska :).

Marika kirjoitti...

Maijan tekemät työt on aina niin kauniita, niin myös tämä. :-)

Katri kirjoitti...

Sievän vaihdon sait Maijalta, mutta yhtälailla sievän sain minäkin :-) Kiitos! Nyt mietin, että saisinko siihen mahtumaan kuinka paljon nauhoja, vai keksisinkö sille muuta käyttöä...

Virpi kirjoitti...

Ihana vaihto! Mustakin toi messuvaihto oli todella hauska idea. Minibiscornu on todella suloinen. Tuohan kävisi vaikka tyynyksi nukkekotiin!

Irma kirjoitti...

Kaunis on tämä ja niin oli soma tuo pikkuruinen biscornukin!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa IHANA pistelytyö

Scattered Threads kirjoitti...

I like the designer too. The piece is beautifully finished.
Hugs.
Jackie,

Dani - tkdchick kirjoitti...

Very pretty!

Blogger kirjoitti...

You might be qualified to receive a $100 Ikea Gift Card.