lauantai 8. tammikuuta 2011

Crazy January 7/15As my 7th CJC piece I voted Pine Mountain designs pillow Land that I love, not sure if I'm going to change US flag to Finland's or organize a giveaway later to my US readers and womans in Yahoo's groups...let see...opinions welcome ;)

Seitsemäs Hassutustyöni on Pine Mountain Designsin Land that I love, en ole vielä päättänyt muutanko jenkkilipun suomenlipuksi vai järjestänkö myöhemmin jonkin sortin lahjoitushässäkän Yahoo ryhmäläisille naisille...mielipiteitä otetaan vastaan ;)

5 kommenttia:

Tricia kirjoitti...

What a cute design! I'll love to see it finished!!

Lumiruusu kirjoitti...

Lickle Ted on mun suosikkeja vaikka siinä on tosiaan monta hyvin saman väristä valkoista/kerma/hiekanvaalea tms. sävyä .
Ei siis ollenkaan niin helppo malli kuin luulisi..muistan että ihan pieneenkin malliin meni pari-iltaa ainakin.

Ah miten hieno tuo tyynynpäällinen ,mistä tuollaisia saa!?
Minä varmaan tekisin siihen suomen-lipun :)

Virpi kirjoitti...

No nyt mä löysin tän sun uuden blogin. Olin laittanu listaani vanhan blogin osostteen ja nyt vasta tajusin miks ei tuu hassutuspäivitykisä... Kivoja alotuksia. Jaa että malleja niin ettei elinaikana ehdi tehä. Siihen on vaan yks ratkasu; elää toooosi vanhaksi ja pysyä hyvänäköisenä!

Irma kirjoitti...

Hei, kiitos vierailusta blogissani!
Kivoja aloituksia sinulla hassutukseen. Mukava seurata mitä kaikkea hassutukseen osallistujat pistelevät. Tulevat minullekin tutummiksi eri mallien tekijöiden nimet ym.
Minulla on myös tuo verenpisarapistely, paketissa korkkaamatta kylläkin vielä ;)

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Kannatan Suomen lippua :). Malli on kyllä kaunis.

Juu, minä laitan muistiin, että Leijonakuningas yrittää tulla sinulle sitten joskus, kunhan saan sen ensin itselle pisteltyä. (Tosin siinä voi mennä kaaaaaaaaaaauan...)